•VESURIN TUOTANTO •

EKI&PETE SITCOM 3     (2007)
sitcom, kesto 16min 30sek

Ekin ja Peten kolmannessa seikkailussa ongelmia aiheuttavat Ekin metanolipullo sekä Peten salakavala ihastus.
Katso jakso.

EKI&PETE SITCOM 2     (2006)
sitcom, kesto 12min 30sek

Eki&Pete -sitcomin toisessa osassa Eki päättää hankkia inva-kortin helpottaakseen elämäänsä. Pyörätuoliajelujen lomassa Pete huomaa Marikan olevan varsin läheinen uuden miespuolisen ystävänsä kanssa. Onneksi Eki ja ensimmäistä kertaa sarjassa esiintyvä Rami päättävät selvittää tilanteen, keinolla millä hyvänsä. Katso jakso.

TOINEN VUOSI     (2006)
Draama, kesto 5min 55sek

Ensimmäinen vuosi saa jatkoa päähenkilömme tasapainoillessa klinikkakynnyksen ja mutkikkaan elämänsä välillä. Uusi opiskeluvuosi tuo mukanaan paljon uutta, mutta kuten ensimmäisenäkin vuonna, myös nyt opiskelu tuntuu olevan murheista pienin.
Katso elokuva (wmv-video)

EKI&PETE SITCOM     (2006)
sitcom, kesto 11min 17sek

Metsuri -elokuvista tutut Juoppo-Eki ja Pete palaavat ruutuun omassa tv-sarjassaan. Pete yrittää hoitaa opiskelunsa ja ihmissuhteensa kuten normaalit ihmiset, mutta se käy mahdottomaksi kun kämppiksenä on Eki, joka ajattelee vain itseään ja keksii mitä ihmeellisimpiä tapoja hyötyä muiden ihmisten kustannuksella.
Katso jakso.

ENSIMMÄINEN VUOSI     (2005)
Draama, kesto 3min 20sek

Ensimmäinen vuosi on katkeran suloinen kertomus lääkiksen ensimmäisen vuosikurssin opiskelijasta, joka etsii paikkaansa maailmassa ja elämässä.
Katso elokuva.

KUOLLEIDEN TALVI     (2005)
Kauhu, draama, toiminta, kesto 36min

Autioituneeseen Sonkajärven korpimaisemaan sijoittuva kertomus kolmesta henkilöstä, jotka taistelevat loputonta taistelua eläviä kuolleita vastaan karussa tulevaisuuden maailmassa.
Katso traileri ja elokuva.
Tuotantosivut

SPEKSI MAKING OF -DOKUMENTTI     (2005)
Dokumentti, kesto 10min

Making of -dokumentti speksi-näytelmän suunnittelusta ja harjoittelusta. Kuopion yliopiston lääketieteen opiskelijat esittävät speksi-näytelmän huhtikuussa 2005 ja pyysivät Vesuria dokumentoimaan suunnittelu- sekä harjoitusvaiheen. Dokumentti esitettiin päätösjuhlissa Två -baarissa Kuopiossa.

KUOLEMAN TUET     (2004)
Toiminta, kesto 2min 34sek

Traileri kuvitteellisesta toimintaelokuvasta. Jyrki on joutunut vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen, josta ei tunnu olevan ulospääsyä. Sattumalta hän huomaa virheen Kelan opintotukisysteemissä ja alkaa huijata lisätukia. Jyrkin elämä menee hienosti kunnes Kelan tarkastusosasto saa huijauksen selville ja lähettää pahimmat takaisinperijänsä Jyrkin perään. Toivoton pakomatka alkaa... Traileri ei ole ladattavissa.

METSURIN PALUU     (2004)
Kauhukomedia, kesto 32min

Pete ja Juoppo-Eki ystävineen ovat matkalla lomailemaan kesämökille. Kirvessyrjän kauhut ovat taakse jäänyttä elämää ja kaikilla tuntuu olevan hauskaa. Pian rannasta löytyy verinen kirves ja ei ole vaikea arvata kuka kolkuttelee seuraavaksi porteilla. Kaaos on valmis; metsuri on palannut julmempana kuin koskaan. Katso elokuva

METSURI     (2004)
Kauhukomedia, kesto 20min

Joukko entisiä koulukavereita on päättänyt kokoontua viikonlopuksi yhteen telttailun merkeissä. He matkaavat pahamaineiselle Kirvessyrjän leirintäalueelle, jossa kerrotaan kauhutarinaa hulluksi tulleesta metsurista. Tapahtumat alkavat riistäytyä käsistä kun yö koittaa ja yksi porukasta häviää. Pian tarina metsurista alkaa muuttua todeksi ja kauhu ottaa vallan. Elokuva ei ole ladattavissa.